• Yksinkertaisesti
3
Scrub Daddy alt Scrub Daddy Original

Scrub Daddy Original • Scrub Daddy • 1102

Tuotenumero: 1102
3,45€
Varastossa
Scrub Daddy Original
Scrub Daddy on älykäs puhdistussieni, joka puhdistaa melkein kaiken. Scrub Daddy kovettuu kylmässä vedessä ja pehmenee lämpimässä vedessä, mikä tekee sienestä sopivan lähes kaikille pinnoille. Puhdista kaikki peileistä ruostumattomaan teräkseen nopeasti ja helposti, ja pese Scrub Daddy astianpesukoneen yläkorissa tai mikroaaltouunissa.

Lisätietoja

Scrub Daddy Original
Scrub Daddysta on tullut fiksun muotoilunsa ansiosta monien suosikki. Sieni kovettuu kylmässä vedessä ja pehmenee, kun huuhtelet sen kuumalla vedellä, joten voit puhdistaa pintoja monella tavalla niitä naarmuttamatta. Kun olet huuhdellut sienen kylmällä vedellä, voit harjata perunat ja juurekset ja puhdistaa kaiken liesistä ja paistinpannusta laattoihin ja peileihin. Jos haluat puhdistaa herkempiä pintoja, huuhtele Scrub Daddy lämpimässä vedessä, jolloin se sopii kulhoille, ruokailuvälineille, maljakoille ja muille helpommin puhdistuville pinnoille.

Scrub Daddyn muodon ansiosta pääset helposti käsiksi lasin sisäpuolelle, ja Scrub Daddyn suu sopii täydellisesti ruokailuvälineiden kummankin puolen puhdistamiseen samanaikaisesti! Monien käyttömahdollisuuksiensa lisäksi Scrub Daddylla on pitkä käyttöikä. Kun haluat puhdistaa sienen, laita se astianpesukoneen yläosaan tai mikroaaltouuniin.
Musteet ja mustekasetitToimistoElektroniikkaSiivousHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROXToimistotarvikkeetTulostuspaperitTulostimetKeittiö ja siivousErgonomiaLehtiöt ja paperitLaminointiKirjekuoret ja pakkausMuovitaskutMerkkausKynät ja piirustustarvikkeetKansiot ja kansiohakemistotTarvikkeita työpöydälleTietokoneen puhdistusLomakkeetMinilaskinTeippiLiimatPost-itJätesäkkiPöytätelineKirjekoriNitoja ja niititPaperiliitin ja kuminauhaSakset ja leikkuriKorjausneste ja korjausteippiRei'itinLehtikansioKirjoitusalustaErgonomiaValkotauluValokuvapaperitKopiopaperiErikoispaperitLasertulostimetTarrakirjoittimetDesinfiointiTiskausMakeiset ja keksitHygieniapaperitKahviKahvikapselitTeetäPuhdistusaineetTarjoiluTee- ja kahvitarvikkeetLäppäritelineetNäppäimistöt ja hiiretIstuintyynyt ja jalkatuetYksityisyys ja turvallisuusMuut apuvälineetLisävarusteet matkapuhelimiinTietokonetarvikkeetTablettitarvikkeetKuulokkeet ja kaiuttimetKaapelitParistot ja laturitKännykkäkotelot ja kuoret iPhoneKännykkäkotelot ja kuoret SamsungNäyttösuojuksetLaturit ja kaapelitVara-akutMuistikortitTelineetHandsfreeFM-lähetinKännykän puhdistusStyluskynäTietokoneen hiiretTietokonelaukutNäppäimistötKiintolevyUSB-muistitUSB-liittimetHeadsetGamingLaturitTietokoneen puhdistusWeb-kameratKuoret ja kotelotTabletin puhdistusLaturit & kaapelitPowerbanksMuistikortitNäppäimistötPidikkeetStyluskynäIn-ear kuulokkeetOn-ear kuulokkeet (keskikokoiset)Over-ear kuulokkeet (suuret)Urheilu ja liikuntaLangattomat kuulokkeetLasten kuulokkeetLangaton kaiutinPC-kaiuttimetKuvaSoundDataVirtaLaturit ja aurinkokennotAdapterit ja muuntimetAlkaaliLadattavatParistot kuulolaitteisiinParistolaturitNappiparistotVara-akutPalovaroittimetPölypussitPölynimuritarvikkeetSiivoustuotteetRobottipölynimuriELECTROLUXVOLTAMIELESIEMENSBOSCHAEGPHILIPSNILFISKMELISSAHUGINHEPA-suodattimetMuut suodattimetSuulakkeet ja harjatPutket ja johdotTuoksukuulatPuhdistusaineetSiivoustarvikkeetRoskapussitMikrokuituliinatSiivouskäsineetKeittiön puhdistusSiivouskoneetRoborock-lisävarusteet