• Yksinkertaisesti
3

Ostoehdot

EU:n uuden tietosuoja-asetuksen, GDPR:n (General Data Protection Regulation), vuoksi olemme päivittäneet ostoehtomme sekä henkilötietokäytäntömme 16.5. 2018.

Maksu

Voit maksaa luottokortilla, laskulla tai pankin suoramaksulla.

Korttimaksun ehdot

Hyväksymme tällä hetkellä Visa-, MasterCard-, American Express- ja Eurocard-kortit. Korttimaksut käsittelee yhteistyökumppanimme Digital River World Payments, ja ne ovat täysin turvallisia. Katso kohta Turvallisuus jäljempänä. Suurin sallittu tilaussumma korttimaksuissa on 680 euroa. Summa varataan tililtäsi, kun hyväksyt tilauksen ja veloitetaan toimituspäivänä.

Yksityishenkilöiden maksuehdot

Lasku lähetetään toimitusvahvistuksen liitteenä, kun tilauksesi on lähtenyt meiltä. Jos olet valinnut paperilaskun, se lähetetään sinulle erikseen.

Sinun on ilmoitettava henkilötunnuksesi jos haluat maksaa PDF-laskulla. Uusien asiakkaiden luottoraja on 170 euroa. Mikäli tilauksesi ylittää tämän summan ota yhteys asiakaspalveluun. Maksun suorittaminen tulee tapahtua 20 päivän kuluessa laskun päivämäärästä. Maksumuistutuksista veloitetaan lain mukainen 5 euron muistutusmaksu. Lisäksi peritään 8 prosentin viivästyskorko.

Yritysten maksuehdot

Lasku lähetetään toimitusvahvistuksen liitteenä, kun tilauksesi on lähtenyt meiltä. Jos olet valinnut paperilaskun, se lähetetään sinulle erikseen.

Ilmoita yrityksesi y-tunnus ALV-muodossa kun haluat tilata PDF-laskua vastaan. Maksun suorittaminen tulee tapahtua 30 päivän kuluessa laskun päivämäärästä. Maksumuistutuksista veloitetaan lain mukainen 5 euron muistutusmaksu. Lisäksi peritään 8 prosentin viivästyskorko.

Pankin suoramaksut

Mikäli olet asiakkaana joissain seuraavista pankeista ja käytät heidän internetmaksupalvelua, voit maksaa laskun suoraan pankkisi kautta:

Nordea
OP-Pohjola
Aktia
Säästöpankki
S-Pankki
Danske Bank

Saat yksityiskohtaiset ohjeet kuinka pankin suoramaksu toimii kun olet tehnyt tilauksesi ja siirryt pankkisi kotisivulle. Muista suorittaa ostosi valmiiksi ennen kuin siirryt pankin sivulle. Huom! Voit käyttää verkkopankkimaksua ainoastaan yksityisasiakkaana.

Turvallisuus

Korttimaksut käsittelee inky:n yhteistyökumppani Digital River World Payments, jonka maksuliikenne täyttää kansainvälisten turvallisuussäännösten vaatimukset (PCI ISS),  VISA, Mastercard, Diners, American Express ja JCS ovat yhdessä sopineet. Maksumenetelmä käyttää 3D securea, joka on Visan ja Mastercardin kehittämä tietoturvan standardi, jotta kortin myöntäjällä on mahdollisuus tarkistaa asiakkaan henkilöllisyys internetissä tapahtuvassa kaupanteossa. Kun maksat kortilla, niin sinut ohjataan Digital River World Paymentsin sivuille, jossa täytät korttitietosi ja suoritat maksun. Siirrot niin asiakkaan ja inky:n kuin inky:n ja Digital River World Paymentsin välillä suojataan SSL:llä. SSL on lyhenne sanoista Secure Sockets Layer ja se tarkoittaa, että korttitiedot lähetetään suojatun yhteyden kautta, jolloin asiattomat henkilöt eivät voi nähdä korttisi tietoja. 112ink ei koskaan käsittele tai tallenna korttitietojasi.

CVV tai CVC on kolmi- tai nelinumeroinen varmistusnumero, jota käytetään lisäämään turvallisuutta internetissä tapahtuvissa korttimaksuissa. CVV-koodi (Visa) tai CVC-koodi (Mastercard/Eurocard) on painettuna korttisi taakse nimikirjoitukselle varatulle kentälle ja kyseessä on aina kolme viimeistä numeroa. American Expressistä löydät CVV-koodin kortin etupuolelta, neljä numeroa korttinumeron oikealla puolella.

Jos haluat lisätietoa Digital River World Paymentsista, klikkaa tästä.

Toimitukset

Toimitusaika on noin 3 työpäivää. Jos tuote löytyy varastosta niin lähetykset suoritetaan 24 tunnin sisällä. Jos jokin tuote on väliaikasesti loppunut niin odotamme kunnes pystymme lähettämään täydellisen tilauksen. Yksityishenkilönä maksat kirje- ja postipakettitoimituksesta toimituskuluja 4,90 € sisältäen ALV:n huolimatta siitä kuinka paljon tilaat. Valitessasi jonkun muun toimitustavan, näet toimituksen hinnan kassalla valitessasi toimitustapaa.

Kotiinkuljetus

Posti tai Matkahuolto ottavat yhteyttä vastaanottajaan 1-2 päivän kuluessa siitä, kun he ovat vastaanottaneet paketin, ja sopivat toimituspäivän sekä toimitusaikavälin. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, saa vastaanottaja yhteydenottopyynnön.

Suuremmissa kaupungeissa paketteja jaetaan arkisin klo 21.00 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 tai klo 16.00 mennessä. Yksi jakeluyritys sisältyy hintaan.

Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta sovittuna ajankohtana, jätetään hänelle yhteydenottopyyntö. Lähetykselle on tilattavissa maksullinen uudelleen jakelu tai vastaanottaja voi pyytää paketin noudettavaksi Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen.

Lähetykset jaetaan vastaanottajan osoitteeseen sisälle asti, ulko-oven välittömään läheisyyteen.  Yhden henkilön on pystyttävä nokkakärryä apuna käyttäen kuljettamaan lähetys perille. Muutoin lähetys puretaan Postin tai Matkahuollon ajoneuvon välittömään läheisyyteen.

Kotiinkuljetus on saatavilla Manner-Suomessa osoitteisiin, joihin on katkeamaton maantieyhteys.

Noutamaton tilaus 

Jos inky saa takaisin lähetyksen, jota ei ole noudettu noutopisteestä, pidättää inky oikeuden veloittaa kaikki palautuksen yhteydessä aiheutuvat kulut. Tämä tarkoittaa, että asiakkaalta veloitetaan toimituskulut tilauksen lähtiessä meiltä sekä palautuskulut, kun paketti palautuu takaisin meille.

Takuu ja palautus

Inkyn takuu ja palautusoikeus takaa, että tuotteet toimivat niille tarkoitetulla tavalla eivätkä vahingoita tulostintasi. Jos tuote ei toimi Inky takaa vaihdon uuteen tuotteeseen. Yhteensopivan tai alkuperäismusteen käyttö ei vaikuta kirjoittimesi takuuseen. Mikäli sinulle toimitetussa lähetyksessä on vahingoittuneita tuotteita reklamaatio on tehtävä kohtuullisen ajan sisällä. Mikäli toimituksessa on tapahtunut virhe, niin ota yhteyttä asiakaspalveluun, jotta voimme korjata virheen. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ennen kuin palautat rikkinäisen/väärän tavaran.

Inky antaa asiakkailleen täyden palautus-/katumusoikeuden 30 päivän sisällä tavaran vastaanottamisesta. Tavarapalautus on oltava virheetön ja täydellinen ja avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan (sinetöinti tai suojamuovi eivät saa olla rikottuja).

Väärennetyt tilaukset

Väärennetyistä tilauksista tai petosyrityksistä tehdään ilmoitus poliisille.

Henkilötietojen käsittely

Käsittelemme rekisterinpitäjänä kaikki henkilötiedot, jotka annat meille tai jotka saamme vieraillessasi sivustollamme tai ostaessasi tuotteitamme, voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä ja henkilötietojen suojauskäytäntöämme noudattaen. Sama pätee kaikkiin tällaisiin yhteistyökumppaneidemme käsittelemiin henkilötietoihin.

Voimme ottaa tai yhteistyökumppanimme voi ottaa sinuun yhteyttä markkinointitarkoituksessa, kun olet tehnyt ostoksia meillä. Yhteydenotto voi tapahtua sähköpostitse, tekstiviestillä, postitse tai muulla tavoin.

Lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä on henkilötietojen suojauskäytännössämme, joka löytyy täältä.

Ikäraja

18 vuoden ikäraja tilatessa Inkyltä.

Lakiasiat

inky noudattaa kuluttajavalituslautakunnan (ARN) suosituksia.

Tietovirheet jne.

inky pidättää oikeuden inkyn kotisivuilla ilmeneviin mahdollisiin tietovirheisiin. Tuotekuvien tarkoitus on havainnollistaa tuotetta, mutta ne eivät välttämättä kuvasta tuotteen tarkkaa ulkonäköä tai tyyliä. inky pidättää oikeuden ilman ennakkoilmoitusta muuttaa kaikkia tietoja mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, hinnat, tekniset tiedot sekä tuotetarjoukset.

inky pidättää oikeuden mahdolliseen loppuunmyyntiin ja tuotevalikoiman muutoksiin.

Musteet ja mustekasetitToimistoElektroniikkaSiivousHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROXToimistotarvikkeetTulostuspaperitTulostimetKeittiö ja siivousErgonomiaLehtiöt ja paperitLaminointiKirjekuoret ja pakkausMuovitaskutMerkkausKynät ja piirustustarvikkeetKansiot ja kansiohakemistotTarvikkeita työpöydälleTietokoneen puhdistusLomakkeetMinilaskinTeippiLiimatPost-itJätesäkkiPöytätelineKirjekoriNitoja ja niititPaperiliitin ja kuminauhaSakset ja leikkuriKorjausneste ja korjausteippiRei'itinLehtikansioKirjoitusalustaErgonomiaValkotauluValokuvapaperitKopiopaperiErikoispaperitLasertulostimetTarrakirjoittimetDesinfiointiTiskausMakeiset ja keksitHygieniapaperitKahviKahvikapselitTeetäPuhdistusaineetTarjoiluTee- ja kahvitarvikkeetLäppäritelineetNäppäimistöt ja hiiretIstuintyynyt ja jalkatuetYksityisyys ja turvallisuusMuut apuvälineetLisävarusteet matkapuhelimiinTietokonetarvikkeetTablettitarvikkeetKuulokkeet ja kaiuttimetKaapelitParistot ja laturitKännykkäkotelot ja kuoret iPhoneKännykkäkotelot ja kuoret SamsungNäyttösuojuksetLaturit ja kaapelitMuistikortitTelineetHandsfreeFM-lähetinKännykän puhdistusStyluskynäTietokoneen hiiretTietokonelaukutNäppäimistötKiintolevyUSB-muistitUSB-liittimetHeadsetGamingLaturitTietokoneen puhdistusWeb-kameratKuoret ja kotelotTabletin puhdistusLaturit & kaapelitMuistikortitNäppäimistötPidikkeetStyluskynäIn-ear kuulokkeetOn-ear kuulokkeet (keskikokoiset)Over-ear kuulokkeet (suuret)Urheilu ja liikuntaLangattomat kuulokkeetLasten kuulokkeetLangaton kaiutinPC-kaiuttimetKuvaSoundDataVirtaLaturit ja aurinkokennotAdapterit ja muuntimetPalovaroittimetPölypussitPölynimuritarvikkeetSiivoustuotteetRobottipölynimuriELECTROLUXVOLTAMIELESIEMENSBOSCHAEGPHILIPSNILFISKMELISSAHUGINHEPA-suodattimetMuut suodattimetSuulakkeet ja harjatPutket ja johdotTuoksukuulatPuhdistusaineetSiivoustarvikkeetRoskapussitMikrokuituliinatSiivouskäsineetKeittiön puhdistusSiivouskoneetRoborock-lisävarusteet