• Yksinkertaisesti
3
Scrub Daddy alt Puhdistussieni Scrub Mommy, Scrub Daddy

Puhdistussieni Scrub Mommy, Scrub Daddy • Scrub Daddy • 1103

Tuotenumero: 1103
3,45€
Varastossa
Puhdistussieni Scrub Mommy, Scrub Daddy
Scrub Mommy on tehokas puhdistussieni, joka puhdistaa lähes kaiken. Scrub Mommyssa on kaksi eri puolta, joiden avulla voit puhdistaa kaiken ruostumattomasta teräksestä lasiin ilman naarmuja! Sienen toinen puoli on tiiviimpi ja muuttuu kovaksi kylmässä vedessä. Toinen puoli taas on pehmeä ja lämpimässä vedessä siitä tulee pehmeämpi ja mukautuva. Se myös imee enemmän vettä ja vaahtoaa enemmän kuin muut tavalliset puhdistussienet. Puhdista kaikki peileistä ruostumattomaan teräkseen nopeasti ja helposti, ja pese Scrub Mommy astianpesukoneen yläkorissa tai mikroaaltouunissa.

Lisätietoja

Puhdistussieni Scrub Mommy, Scrub Daddy
Kätevän muotonsa ansiosta Scrub Mommysta on tullut monen suosikki. Sienen toinen puoli muuttuu kovaksi kylmässä vedessä ja toinen puoli pehmeäksi lämpimässä vedessä. Tämä mahdollistaa usean eri tavan tehokkaaseen puhdistukseen ilman naarmuja. Huuhdeltuasi sienen kylmällä vedellä, voit harjata perunat ja juurekset tai puhdistaa kaiken liedeltä, paistinpannuilta, kaakeleilta sekä peileistä. Jos haluat puhdistaa herkempiä pintoja, huuhtele Scrub Mommy lämpimässä vedessä, jolloin voit käyttää pehmeää puolta kulhoille, ruokailuvälineille, maljakoille ja muille pinnoille, jotka tarvitsevat hellempää puhdistusta.

Scrub Mommyn muodon ansiosta puhdistat helposti myös lasien sisäpinnat, ja Scrub Mommyn suu sopii täydellisesti ruokailuvälineiden puhdistamiseen molemmilta puolilta samanaikaisesti! Monien käyttömahdollisuuksiensa lisäksi Scrub Mommyllä on pitkä käyttöikä. Kun haluat puhdistaa sienen, laita se astianpesukoneen yläosaan tai mikroaaltouuniin.
Musteet ja mustekasetitToimistoElektroniikkaSiivousHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROXToimistotarvikkeetTulostuspaperitTulostimetKeittiö ja siivousErgonomiaLehtiöt ja paperitLaminointiKirjekuoret ja pakkausMuovitaskutMerkkausKynät ja piirustustarvikkeetKansiot ja kansiohakemistotTarvikkeita työpöydälleTietokoneen puhdistusLomakkeetMinilaskinTeippiLiimatPost-itJätesäkkiPöytätelineKirjekoriNitoja ja niititPaperiliitin ja kuminauhaSakset ja leikkuriKorjausneste ja korjausteippiRei'itinLehtikansioKirjoitusalustaErgonomiaValkotauluValokuvapaperitKopiopaperiErikoispaperitLasertulostimetTarrakirjoittimetDesinfiointiTiskausMakeiset ja keksitHygieniapaperitKahviKahvikapselitTeetäPuhdistusaineetTarjoiluTee- ja kahvitarvikkeetLäppäritelineetNäppäimistöt ja hiiretIstuintyynyt ja jalkatuetYksityisyys ja turvallisuusMuut apuvälineetLisävarusteet matkapuhelimiinTietokonetarvikkeetTablettitarvikkeetKuulokkeet ja kaiuttimetKaapelitParistot ja laturitKännykkäkotelot ja kuoret iPhoneKännykkäkotelot ja kuoret SamsungNäyttösuojuksetLaturit ja kaapelitVara-akutMuistikortitTelineetHandsfreeFM-lähetinKännykän puhdistusStyluskynäTietokoneen hiiretTietokonelaukutNäppäimistötKiintolevyUSB-muistitUSB-liittimetHeadsetGamingLaturitTietokoneen puhdistusWeb-kameratKuoret ja kotelotTabletin puhdistusLaturit & kaapelitPowerbanksMuistikortitNäppäimistötPidikkeetStyluskynäIn-ear kuulokkeetOn-ear kuulokkeet (keskikokoiset)Over-ear kuulokkeet (suuret)Urheilu ja liikuntaLangattomat kuulokkeetLasten kuulokkeetLangaton kaiutinPC-kaiuttimetKuvaSoundDataVirtaLaturit ja aurinkokennotAdapterit ja muuntimetAlkaaliLadattavatParistot kuulolaitteisiinParistolaturitNappiparistotVara-akutPalovaroittimetPölypussitPölynimuritarvikkeetSiivoustuotteetRobottipölynimuriELECTROLUXVOLTAMIELESIEMENSBOSCHAEGPHILIPSNILFISKMELISSAHUGINHEPA-suodattimetMuut suodattimetSuulakkeet ja harjatPutket ja johdotTuoksukuulatPuhdistusaineetSiivoustarvikkeetRoskapussitMikrokuituliinatSiivouskäsineetKeittiön puhdistusSiivouskoneetRoborock-lisävarusteet