• Yksinkertaisesti
3
-10%

Swiffer Duster Starter Kit Pölyhuiska ja täyttöpakkaus 5 kpl • Swiffer • 4084500980075

Tuotenumero: 4084500980075
4,45€
4,01€
Varastossa
Swiffer Duster Starter Kit Pölyhuiska ja täyttöpakkaus 5 kpl
Swiffer Duster on tehokas pölyhuiska, joka tekee pölyjen pyyhkimisestä erityisen hauskaa. Näet eron heti kun pyyhkäiset pölyhuiskalla kodin pintoja, kiitos Swifferin älykkään teknologian, joka vangitsee pölyn tehokkaasti. Swiffer Duster-pölyhuiskalla vangitset 3 kertaa enemmän pölyä kuin perinteisellä pölyhuiskalla, joka on tehty höyhenistä ja vastaavista. Käyttämällä Swiffer Dusteria pölyn, karvojen ja roskien siivoamiseen lämpöpattereista, kaihtimista ja muista vaikeapääsyisistä paikoista saat helposti pölyvapaan kodin. Swiffer Duster Starter Kit on aloitussarja, jossa on Swiffer Duster-pölyhuiska ja siihen sopiva 5 kappaleen täyttöpakkaus.

Lisätietoja

Swiffer Duster Starter Kit Pölyhuiska ja täyttöpakkaus 5 kpl
Swiffer Duster Starter Kit sisältää pölyhuiskan ja 5 kappaleen täyttöpakkauksen. Tämän aloituspaketin avulla voit helposti pitää kodin puhtaana. Käytä Swiffer Dusteria pölyn, karvojen ja pölypunkkien aiheuttamien allergeenien vangitsemiseen. Tämä pölyhuiska on loistava sinulle, jonka tarvitsee siivota koirien ja kissojen pudottamat karvat. Voit käyttää Swiffer Dusteria useimmilla kodin kovilla pinnoilla. Pölyhuiska sisältää tuhansia pörröisiä, ainutlaatuisia kuituja, jotka mukautuvat pinnan mukaan ylettääkseen kaikkiin nurkkiin. Voit poistaa pölyn ja karvat käytännöllisesti katsoen miltä tahansa pinnalta.

Swiffer Duster -pölyhuiska tulisi löytyä jokaisesta lemmikkikodista. Se on suunniteltu vangitsemaan enemmän pölyä ja karvoja kuin perinteiset höyhenistä valmistetut pölyhuiskat. Vinkki! Ravista ja pörrötä vaihtopäätä ennen käyttöönottoa. Vaihtopäät ovat valmistettu 33% kierrätetyistä synteettikuiduista.
Musteet ja mustekasetitToimistoElektroniikkaSiivousHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROXToimistotarvikkeetTulostuspaperitTulostimetKeittiö ja siivousErgonomiaLehtiöt ja paperitLaminointiKirjekuoret ja pakkausMuovitaskutMerkkausKynät ja piirustustarvikkeetKansiot ja kansiohakemistotTarvikkeita työpöydälleTietokoneen puhdistusMinilaskinTeippiLiimatPost-itJätesäkkiPöytätelineKirjekoriNitoja ja niititPaperiliitin ja kuminauhaSakset ja leikkuriKorjausneste ja korjausteippiRei'itinLehtikansioKirjoitusalustaErgonomiaValkotauluValokuvapaperitKopiopaperiErikoispaperitLasertulostimetTarrakirjoittimetDesinfiointiTiskausMakeiset ja keksitHygieniapaperitKahviKahvikapselitTeetäPuhdistusaineetTarjoiluTee- ja kahvitarvikkeetLäppäritelineetNäppäimistöt ja hiiretIstuintyynyt ja jalkatuetYksityisyys ja turvallisuusMuut apuvälineetLisävarusteet matkapuhelimiinTietokonetarvikkeetTablettitarvikkeetKuulokkeet ja kaiuttimetKaapelitParistot ja laturitKännykkäkotelot ja kuoret iPhoneKännykkäkotelot ja kuoret SamsungNäyttösuojuksetLaturit ja kaapelitMuistikortitTelineetHandsfreeFM-lähetinKännykän puhdistusStyluskynäTietokoneen hiiretTietokonelaukutNäppäimistötKiintolevyUSB-muistitUSB-liittimetHeadsetGamingLaturitTietokoneen puhdistusWeb-kameratKuoret ja kotelotTabletin puhdistusLaturit & kaapelitMuistikortitNäppäimistötPidikkeetStyluskynäIn-ear kuulokkeetOn-ear kuulokkeet (keskikokoiset)Over-ear kuulokkeet (suuret)Urheilu ja liikuntaLangattomat kuulokkeetLasten kuulokkeetLangaton kaiutinPC-kaiuttimetKuvaSoundDataVirtaLaturit ja aurinkokennotAdapterit ja muuntimetPalovaroittimetPölypussitPölynimuritarvikkeetSiivoustuotteetRobottipölynimuriELECTROLUXVOLTAMIELESIEMENSBOSCHAEGPHILIPSNILFISKMELISSAHUGINHEPA-suodattimetMuut suodattimetSuulakkeet ja harjatPutket ja johdotTuoksukuulatPuhdistusaineetSiivoustarvikkeetRoskapussitMikrokuituliinatSiivouskäsineetKeittiön puhdistusSiivouskoneetRoborock-lisävarusteet