• Yksinkertaisesti
3
Swiffer alt Swiffer Duster Puhdistusliinat täyttöpakkaus 10 kpl
-10%

Swiffer Duster Puhdistusliinat täyttöpakkaus 10 kpl • Swiffer • 8001841935027

Tuotenumero: 8001841935027
10,45€
9,41€
Varastossa
Swiffer Duster Puhdistusliinat täyttöpakkaus 10 kpl
Swiffer Duster -puhdistusliinoilla saat kiiltävän puhtaan kodin. Täyttöpakkauksessa olevia puhdistusliinoja käytetään Swiffer Duster -kahvassa (myydään erikseen) ja ne sieppaavat tehokkaasti pölyä, karvoja ja pölypunkkien allergiaa aiheuttavia aineita. Kaikki mikä kerääntyy puhdistusliinoihin jää niihin kiinni, jotta ne eivät leviä muille pinnoille. Swiffer Duster -puhdistusliinat sopivat täydellisesti lemmikkikoteihin, koska ne ovat mahtavia puhdistamaan eläinten karvat. Tämä käy tuhansien pörröisten kuitujen ansiosta, joissa on kevyt pinnoite. Swiffer Dusteria voidaan käyttää kaikilla kuivilla pinnoilla, jälkiä jättämättä. Erittäin kätevä 10 kappaleen täyttöpakkaus.

Lisätietoja

Swiffer Duster Puhdistusliinat täyttöpakkaus 10 kpl
Näin se toimii:
Swiffer Duster -puhdistusliinoissa on ainutlaatuiset kuidut, jotka sopeutuvat alustaan päästäkseen mihin tahansa kodin nurkkaan, jolloin voit poistaa pölyn ja karvat käytännöllisesti katsoen mistä tahansa pinnasta levittämättä sitä. Puhdistusliinat on varustettu Swifferin omalla teknologialla: liinojen paksuuden ja erikoiskuvioiden sekä sähköstaattisen toiminnon avulla ne vangitsevat kolme kertaa enemmän pölyä ja karvoja kuin muut tuotteet. Käytä puhdistusliinoja lämpöpattereihin, kaihtimiin, kojelautoihin, sähkötuotteisiin ja kaikenlaisiin kohteisiin, jotka vaativat pölyjen pyyhkimistä.

Swiffer Duster -puhdistusliinat täyttöpakkauksineen ovat välttämätön siivoustuote pölyallergisille! Swiffer Duster -puhdistusliinat soveltuvat erityisen hyvin eläinten karvojen siivoamiseen ja ovat välttämättömiä kaikissa lemmikkikodeissa, joissa eläimet jatkuvasti pudottavat karvaa.
Musteet ja mustekasetitToimistoElektroniikkaSiivousHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROXToimistotarvikkeetTulostuspaperitTulostimetKeittiö ja siivousErgonomiaLehtiöt ja paperitLaminointiKirjekuoret ja pakkausMuovitaskutMerkkausKynät ja piirustustarvikkeetKansiot ja kansiohakemistotTarvikkeita työpöydälleTietokoneen puhdistusMinilaskinTeippiLiimatPost-itJätesäkkiPöytätelineKirjekoriNitoja ja niititPaperiliitin ja kuminauhaSakset ja leikkuriKorjausneste ja korjausteippiRei'itinLehtikansioKirjoitusalustaErgonomiaValkotauluValokuvapaperitKopiopaperiErikoispaperitLasertulostimetTarrakirjoittimetDesinfiointiTiskausMakeiset ja keksitHygieniapaperitKahviKahvikapselitTeetäPuhdistusaineetTarjoiluTee- ja kahvitarvikkeetLäppäritelineetNäppäimistöt ja hiiretIstuintyynyt ja jalkatuetYksityisyys ja turvallisuusMuut apuvälineetLisävarusteet matkapuhelimiinTietokonetarvikkeetTablettitarvikkeetKuulokkeet ja kaiuttimetKaapelitParistot ja laturitKännykkäkotelot ja kuoret iPhoneKännykkäkotelot ja kuoret SamsungNäyttösuojuksetLaturit ja kaapelitMuistikortitTelineetHandsfreeFM-lähetinKännykän puhdistusStyluskynäTietokoneen hiiretTietokonelaukutNäppäimistötKiintolevyUSB-muistitUSB-liittimetHeadsetGamingLaturitTietokoneen puhdistusWeb-kameratKuoret ja kotelotTabletin puhdistusLaturit & kaapelitMuistikortitNäppäimistötPidikkeetStyluskynäIn-ear kuulokkeetOn-ear kuulokkeet (keskikokoiset)Over-ear kuulokkeet (suuret)Urheilu ja liikuntaLangattomat kuulokkeetLasten kuulokkeetLangaton kaiutinPC-kaiuttimetKuvaSoundDataVirtaLaturit ja aurinkokennotAdapterit ja muuntimetPalovaroittimetPölypussitPölynimuritarvikkeetSiivoustuotteetRobottipölynimuriELECTROLUXVOLTAMIELESIEMENSBOSCHAEGPHILIPSNILFISKMELISSAHUGINHEPA-suodattimetMuut suodattimetSuulakkeet ja harjatPutket ja johdotTuoksukuulatPuhdistusaineetSiivoustarvikkeetRoskapussitMikrokuituliinatSiivouskäsineetKeittiön puhdistusSiivouskoneetRoborock-lisävarusteet