• Yksinkertaisesti
4

Logitech Langaton hiiri M171 Musta • LOGITECH • 910-004424

Tuotenumero: 910-004424
Valmistajan tuotenro: 910-004424
13,62€
Varastossa
Logitech Langaton hiiri M171 Musta
Yksinkertainen ja luotettava hiiri, joka antaa sinulle täyden hallinnan mukavalla tavalla. Tämä langaton tietokoneen hiiri antaa sinulle helpon ja sujuvan käytön näillä USB-vastaanottimilla, jotka voit helposti liittää tietokoneen USB-porttiin ja joiden kantama on jopa 10 metriä. Kompaktin ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta se vie vain vähän tilaa tietokonelaukussasi tai täydellä työpöydälläsi, joten sitä on helppo käyttää myös tien päällä. Hiiri sopii yhtä hyvin oikea- ja vasenkätisille. Harkittu muotoilu, jonka ansiosta jaksat työskennellä tuntikausia.

Lisätietoja

Logitech Langaton hiiri M171 Musta
M171 on maailman johtavan Logitechin langaton tietokoneen hiiri, jossa on 2,4 GHz:n tekniikka millimetrin tarkkuudella tapahtuvaa vieritystä varten. Varustettu optisella tunnistimella, joka mahdollistaa sen käytön useimmilla pinnoilla. Helppo liittää langattomaan USB-sovittimeen. Jopa 12 kuukauden akunkesto. Yhteensopivuus: Windows®, Mac, Chrome OS ja Linux®.
Pieni muotoilu tarjoaa sujuvan ja mukavan kokemuksen, joka on optimaalinen tien päällä oleville tai niille, joilla on täysi työpöytä ja vähän tilaa.

- Liiketarkkuus: 1000± dpi
- Liikkeen havaitsemistekniikka: Optinen
- 3 painiketta
- Sopii sekä oikea- että vasenkätisille
- Langaton yhteys kätevällä USB-sovittimella
- Paristo: 1 x AA (mukana)

Tiedot

LangatonKyllä
Musteet ja mustekasetitToimistoElektroniikkaKahvi ja teeSiivousHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROXToimistotarvikkeetTulostuspaperitTulostimetKeittiö ja siivousErgonomiaLehtiöt ja paperitTietokoneen puhdistusKirjekuoret ja pakkausMuovitaskutMerkkausKynät ja piirustustarvikkeetKansiot ja kansiohakemistotTarvikkeita työpöydälleLaminointiMinilaskinTeippiLiimatPost-itJätesäkkiPöytätelineKirjekoriNitoja ja niititPaperiliitin ja kuminauhaSakset ja leikkuriKorjausneste ja korjausteippiRei'itinLehtikansioKirjoitusalustaErgonomiaValkotauluValokuvapaperitKopiopaperiErikoispaperitLasertulostimetTarrakirjoittimetTarjoiluTiskausHygieniapaperitPuhdistusaineetMakeiset ja keksitDesinfiointiLäppäritelineetNäppäimistöt ja hiiretIstuintyynyt ja jalkatuetYksityisyys ja turvallisuusMuut apuvälineetLisävarusteet matkapuhelimiinTietokonetarvikkeetTablettitarvikkeetKuulokkeet ja kaiuttimetKaapelitParistot ja laturitKännykkäkotelot ja kuoret iPhoneKännykkäkotelot ja kuoret SamsungNäyttösuojuksetLaturit ja kaapelitMuistikortitTelineetHandsfreeFM-lähetinKännykän puhdistusStyluskynäTietokoneen hiiretTietokonelaukutNäppäimistötKiintolevyUSB-muistitUSB-liittimetHeadsetGamingLaturitTulostimetTietokoneen puhdistusWeb-kameratKuoret ja kotelotTabletin puhdistusLaturit & kaapelitMuistikortitNäppäimistötPidikkeetStyluskynäIn-ear kuulokkeetOn-ear kuulokkeet (keskikokoiset)Over-ear kuulokkeet (suuret)Urheilu ja liikuntaLangattomat kuulokkeetLasten kuulokkeetLangaton kaiutinPC-kaiuttimetKuvaSoundDataVirtaLaturit ja aurinkokennotAdapterit ja muuntimetPalovaroittimetKahvikapselitKahviMuut juomatTee- ja kahvitarvikkeetSopivuus: NESPRESSO®TASSIMODOLCE GUSTOLAVAZZASuodatinkahviKahvipavutTeetäKertakäyttötuotteetTermospullotKahvinsuodattimetMakeiset ja keksitPölypussitPölynimuritarvikkeetSiivoustuotteetRobottipölynimuriELECTROLUXVOLTAMIELESIEMENSBOSCHAEGPHILIPSNILFISKMELISSAHUGINHEPA-suodattimetMuut suodattimetSuulakkeet ja harjatPutket ja johdotTuoksukuulatPuhdistusaineetSiivoustarvikkeetRoskapussitMikrokuituliinatSiivouskäsineetKeittiön puhdistusRoborock-lisävarusteet