• Yksinkertaisesti
3

PanzerGlass SPRAY Twice A Day 8 ml • Panzerglass • PNZ50000

Tuotenumero: PNZ50000
Valmistajan tuotenro: 8950
12,45€
Varastossa
PanzerGlass SPRAY Twice A Day 8 ml
PanzerGlassin SPRAY Twice A Day on uusi puhdistusaine kaikkien puhelinten ja tablet-tietokoneiden näytöille sekä silmälaseille. Ei hajusteita, ammoniakkia, myrkkyjä, alkoholia tai parabeeneja.

Lisätietoja

PanzerGlass SPRAY Twice A Day 8 ml
Pidä näytöt vapaina bakteereista, rasvasta ja liasta! SPRAY Twice A Day on bakteereita torjuva näytön puhdistusaine. Voit käyttää sitä mihin tahansa mobiililaitteeseen ja näyttöön sekä myös silmälasien puhdistamiseen. Se ei vie juuri ollenkaan tilaa laukussa, joten se kulkee helposti mukana kaikkialle.

Suihke tappaa 99 % bakteereista. SPRAY Twice A Day on vesipohjaista. Se sisältää vain vaikuttavia aineita, joita käytetään yleisesti hygienia- ja kosmetiikkavalmisteissa. Se ei sisällä hajusteita, ammoniakkia, myrkkyjä, alkoholia tai parabeeneja.
Musteet ja mustekasetitToimistoElektroniikkaSiivousHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROXToimistotarvikkeetTulostuspaperitTulostimetKeittiö ja siivousErgonomiaLehtiöt ja paperitLaminointiKirjekuoret ja pakkausMuovitaskutMerkkausKynät ja piirustustarvikkeetKansiot ja kansiohakemistotTarvikkeita työpöydälleTietokoneen puhdistusMinilaskinTeippiLiimatPost-itJätesäkkiPöytätelineKirjekoriNitoja ja niititPaperiliitin ja kuminauhaSakset ja leikkuriKorjausneste ja korjausteippiRei'itinLehtikansioKirjoitusalustaErgonomiaValkotauluValokuvapaperitKopiopaperiErikoispaperitLasertulostimetTarrakirjoittimetDesinfiointiTiskausMakeiset ja keksitHygieniapaperitKahviKahvikapselitTeetäPuhdistusaineetTarjoiluTee- ja kahvitarvikkeetLäppäritelineetNäppäimistöt ja hiiretIstuintyynyt ja jalkatuetYksityisyys ja turvallisuusMuut apuvälineetLisävarusteet matkapuhelimiinTietokonetarvikkeetTablettitarvikkeetKuulokkeet ja kaiuttimetKaapelitParistot ja laturitKännykkäkotelot ja kuoret iPhoneKännykkäkotelot ja kuoret SamsungNäyttösuojuksetLaturit ja kaapelitMuistikortitTelineetHandsfreeFM-lähetinKännykän puhdistusStyluskynäTietokoneen hiiretTietokonelaukutNäppäimistötKiintolevyUSB-muistitUSB-liittimetHeadsetGamingLaturitTietokoneen puhdistusWeb-kameratKuoret ja kotelotTabletin puhdistusLaturit & kaapelitMuistikortitNäppäimistötPidikkeetStyluskynäIn-ear kuulokkeetOn-ear kuulokkeet (keskikokoiset)Over-ear kuulokkeet (suuret)Urheilu ja liikuntaLangattomat kuulokkeetLasten kuulokkeetLangaton kaiutinPC-kaiuttimetKuvaSoundDataVirtaLaturit ja aurinkokennotAdapterit ja muuntimetPalovaroittimetPölypussitPölynimuritarvikkeetSiivoustuotteetRobottipölynimuriELECTROLUXVOLTAMIELESIEMENSBOSCHAEGPHILIPSNILFISKMELISSAHUGINHEPA-suodattimetMuut suodattimetSuulakkeet ja harjatPutket ja johdotTuoksukuulatPuhdistusaineetSiivoustarvikkeetRoskapussitMikrokuituliinatSiivouskäsineetKeittiön puhdistusSiivouskoneetRoborock-lisävarusteet